Here's the match card for Ultimate Party 2023
DDT “ULTIMATE PARTY 2023”, 12/11/2023
Tokyo Ryogoku Kokugikan
1. KO-D Tag Team Titles: Soma Takao & Shota (c) Vs Masahiro Takanashi & Antonio Honda
2. Staggered Entry Tag Rumble: KANON & MJ Paul Vs Naruki Doi & Kazuma Sumi Vs Yusuke Okada & Yuya Koroku Vs Toy Kojima & Yuki Ishida Vs Yuni & Rukiya
3. Tokyo Joshi Pro Offer 6-Woman Tag Match: Yuki Arai, Moka Miyamoto & Shino Suzuki Vs Suzume, Arisu Endo & Wakana Uehara
4. Special 8-Man Tag Match: Sanshiro Takagi, Akito, Makoto Oishi & Shinichiro Kawamatsu Vs Yoshitatsu, Yoshihiko, Danshoku Dieno & Super Sasadango Machine
5. Special Single Match: Kuroshio TOKYO Japan Vs Takeshi Masada
6. Special 6-Man Tag Match ~ DDT Vs VOODOO-MURDERS: Jun Akiyama, HARASHIMA & Yukio Naya Vs Jun Saito, Rei Saito & Toshizo
7. Special Single Match: Daisuke Sasaki Vs Tetsuya Endo
8. Goodcom Presents Saki Akai Retirement Match ~Strong, Noble, Beautiful~: Saki Akai, Yukio Sakaguchi & Hideki Okatani Vs Naomichi Marufuji, Kazusada Higuchi & Miyu Yamashita
9. Iron Man Heavymetalweight Title – Nivea Cream Care Body Wash Presents ~ Dramatic Dream Round “Let’s Have Fun!!” What Will Happen!? Fun Death Match: Hiromu Takahashi (c) Vs Kazuki Hirata
10. DDT Universal Title: Matt Cardona (c) (w/ Steph De Lander) Vs MAO
11. Double Main Event I: Chris Jericho Vs KONOSUKE TAKESHITA
12. KO-D Openweight Title – Double Main Event II: Chris Brookes (c) Vs Yuki Ueno